Ook uw mening telt!

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Autobedrijf Los B.V. dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 32 reviews
by Bert on Los BV
Reden bezoek: aankoop auto gebruikte CRV

Via internet een mooie jonge CRV diesel hier zien staan. Na telefonisch contact ruim 170 km gereden om de auto te bezichtigen en een testrit te maken.
Fijne garage en niet te grootschalig! Mijn eigen auto ingeruild en de week erna de nieuwe kunnen komen ophalen. Auto zeer net afgeleverd conform afspraak.
Zeker aan te raden! Zeer tevreden met onze CRV.

by Juriaan on Los BV
Reden bezoek: Anders

Een net en eerlijk autobedrijf!

by Monique on Los BV
Reden bezoek: MINI clubman gekocht

Eind maart 2018 was ik op zoek naar een MINI Cooper Clubman. Via een advertentie op autoscout zag ik m staat bij autobedrijf Los in Ridderkerk en meteen een afspraak gepland op een vrijdag. Samen met mijn vriend uit Maastricht komen rijden en een proefrit gemaakt in de buurt van Ridderkerk heel tevreden over de betrouwbare service van Dennis want een week later was de MINI showroom klaar blinkend gepoetst en na koffie en limburgse vlaai, kon ik er zo mee wegrijden top !!Heel blij met mijn MINI Clubman

by G.Nuis on Los BV
Reden bezoek: Aankoop BMW

Ik woon in Groningen en ben na telefonisch contact over een gebruikte BMW naar deze Honda dealer gereden.
De auto zag er precies zo uit als aan de telefoon werd belooft! Zéér correct geholpen door het personeel wat gelijk vertrouwen geeft. Tevens werd de vorige eigenaar nog gebeld zodat ik daar nog een paar vragen aan kon stellen, TOP! Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!!!

by Paul on Los BV
Reden bezoek: Aanschaf/onderhoud

Dat ik ruim een uur ga rijden om hier het onderhoud aan mijn Honda Jazz uit te laten voeren zegt genoeg 🙂

by Niek on Los BV
Reden bezoek: Aankoop

Kom uit Limburg. Heb altijd gehoord dat een auto kopen in het westen moeilijk gaat. Niks zou kunnen of mogen.
Dat geldt dan niet voor dit bedrijf. Relaxed en geen gedoe. Gewoon een goeie auto verkopen waar ze achter staan en die ze perfect afleveren. Geen blabla. Ze zeggen dat ze het regelen en dat doen ze dan ook gewoon. Mooi dat er bedrijven zijn die gewoon achter hun product staan.

by Peter Wiersma on Los BV
Reden bezoek: Onderhoud auto

Al jarenlang klant bij LOS BV. Waarom? Vakkundig, vriendelijk en altijd bereid om te helpen, ook voor kleine klusjes.
Zojuist weer 2 nieuwe banden. Uiteraard zonder bijkomende kosten.

by Wouter Mannak on Los BV
Reden bezoek: Nieuwe auto

We waren op zoek naar een nieuwe auto, suv. We werden gewezen om een zeer mooie honda cr-v, deze ook gekocht. Super service, geweldig personeel!!!! Helemaal blij!!!!

by Robert & Kris on Los BV
Reden bezoek: Auto gekocht

Na een aanvraag voor een proefrit in een (hele mooie en schone 😉 Honda Civic Type S zijn wij heel goed geholpen door het vriendelijke en behulpzame personeel. Binnen een week was alles geregeld, maar vooral ook heel goed! Wij zijn daarom heel erg te spreken over Autobedrijf Los en zullen hier in de toekomst zeker terugkomen, ook al is het meer dan een uur rijden vanuit Venlo. Met alle plezier zelfs! Kortom, een echte aanrader. Nogmaals heel erg bedankt mannen!

by Ary on Los BV
Reden bezoek: Auto gekocht

Autobedrijf los zou ik iedereen aanbevelen!
Een halfjaar geleden een mooie vw caddy gekocht naar alle tevredenheid , zo af en toe stopte mijn kachel motor er mee, heb er melding van gemaakt en toen het einde van de bovag garantie naderde ging het probleem niet weg en gemeld en heb een nieuwe kachel motor gekregen,echt een super service,fijn dat er nog zulke bedrijven zijn!

Groeten

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»